Over ons.

Dit jaar bestaat onze computer sevice en reparatie CSH Systems al weer 20 jaar. Na 19 jaar hebben wij onlangs onze winkel in Houten gesloten wegens veranderende markten en werkzaamheden. Voor ons is het normaal dat klanten op een persoonlijke manier deskundige service en advies krijgen tegen een redelijke prijs. Door het persoonlijke contact en maatwerk hebben wij ons inmiddels als “lokaal computer reparatie bedrijf”, bestaansrecht naast de steeds meer opkomende internetwinkels.

Locatie

In Buurmalsen kunt u ons bedrijf vinden. De werkplaats bevindt zich gewoon op mijn woonadres, dit scheelt vele tonnen aan extra huur die een “A” locatie in een winkelcentrum kost. Wij zijn gemakkelijk te bereiken per auto, trein of fiets. Parkeren kan in gewoon voor de deur. Onze computerbedrijf is gevestigd op de Rooimond 21 te Buurmalsen, een zijstraat van de Rijksstraatweg Voor meer informatie ofwel vragen kunt u bellen naar 06 – 28665283 of een email sturen naar mailto:info@csh-systems.nl of kom langs, adres: Rooimond 21 te Buurmalsen.

Deskundigheid

De eigenaar, Marinus Goulooze, is 32 jaar werkzaam in de automatisering. Hij ziet graag klanten jaar-in-jaar-uit terugkomen in de winkel en bouwt het liefst een goede klantenrelatie met u op. Persoonlijk contact en maatwerk is daarbij zijn motto.

Assortiment

Wij hebben alles op het gebied van computers, laptops en printers en met name “High End Refurbished laptops”. Ook voor inktpatronen zijn wij het juiste adres. Ook voor reparaties en andere dienstverlening aan al uw computer gerelateerde apparatuur kunt u bij ons terecht.

Wij hebben een breed assortiment en kunnen zowel de z.g. ‘prijspakkers’ leveren als de meer high-end producten. Als u speciale wensen heeft (aparte producten) dan kunnen we hier meestal ook aan voldoen. Een deel van het assortiment is op voorraad, de rest kan binnen een paar dagen geleverd worden.

Technische dienst

Voor reparaties van al uw computer gerelateerde apparatuur kunt u bij ons terecht, hiervoor hebben wij een moderne technische dienst.

Onze service

Uw klantwens staat centraal en we willen u zo goed mogelijk informeren over verschillende producten en dienstverlening. Op basis van begrijpelijke en juiste informatie kunt u dan een weloverwogen keuze maken. Ook zijn de kwaliteit van onze producten en dienstverlening heel belangrijk. Daarbij willen we een zo goed mogelijke prijs kwaliteit verhouding realiseren. We hechten daarom veel waarde aan producten die kwalitatief goed en duurzaam zijn.